Почетна | За нас | Управници на РЕ | Управник на Заводот за ментално здравје на деца и младинци “Младост”- Скопје

Управник на Заводот за ментално здравје на деца и младинци “Младост”- Скопје

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

Сци. Д-р Мирјана Каева - Пејковска - Управник на Заводот за ментално здравје на деца и младинци “Младост”- Скопје

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар