Почетна | Новости | Светски ден на здравје

Светски ден на здравје

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

По повод Светскиот ден на здравјето, на 05.04.2013год.се одржа претстава осмислена и реализирана од превентивниот стоматолошки тим од Д-р Катерина Стаменковска и асс.Јаворка Стефановик Димовска од Пол. Ѓорче Петров,

а во рамките на Националната Стратегија за превенција на орално здравје го изработи ,,Сонот за блескава насмевка,,. Овој пројект е претставен како едукативна драмска представа за промоција на орално здравје и е реализиран во соработка со О.У. ,,Димитар П. Бероски,,.
  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар