Почетна | Новости | "Здравје за сите "

"Здравје за сите "

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

Во акцијата “Здравје за сите” на 06.03.2013 год. во населба Нерези , општина Карпош , беа извршени околу осумдест бесплатни лекарски прегледи и исто толку испитувања на шекер во крвта .

И овој пат овие превентивни прегледи ја покажаа потребата од вакви корисни акции во здравството , се со цел да се превенираат одредени несакани здравствени состоби , но и да се зголеми нивото на здравствената култура кај населението.
  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар