Почетна | Новости | IMMULITE 1000 во Поликлиника БИТ ПАЗАР

IMMULITE 1000 во Поликлиника БИТ ПАЗАР

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

Нови стандарди во современата клиничка Дијагностика...Едноставни и прецизни...во Поликлиниката БИТ ПАЗАР

Автоматизиран имуноанализатор од новата генерација, кој работи на принцип на имунолуминисценција.
Анализаторот дава можност за најпрецизна изработка на многубројни рутински и високоспецфични тестови во раките на најкратко време од земање на примерокот (крв за иследување).
Во лепезата на анализи за испитување спаѓаат:

- Хормонски статус

функција на тироидеа


- Гинекологија

Естрадиол
Прогестероне
Пролактин
Тестостерон и др.


- Диабетес
- Одредување на специфични протеини


Маркери за остеопороза

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар