Почетна | Новости | IMMULITE ANALIZER - aпарат со најсовремена технологија

IMMULITE ANALIZER - aпарат со најсовремена технологија

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

Immuliate Analizer целосно автоматизиран хемилуминисцентен имуноанализатор со ензимска амплифицина хемилуминисценција.Апарат со најсовремена технологија,

резултати со висок квалитет и сеопфатно мени на тестови со перформанси за квантитативно одредување.

Моментално на него се работат:
- тироидна функција
- тумор маркери
- репродуктивна ендокринологија
- метаболизам на коски
- helicobacter pylori

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар