Почетна | Новости | УЧЕСТВО НА ЗДРАВСТВЕН ДОМ СКОПЈЕ НА ПРВАТА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

УЧЕСТВО НА ЗДРАВСТВЕН ДОМ СКОПЈЕ НА ПРВАТА МЕЃУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈОТ

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

01 октомври 2016 година – Од 29.09. до 01.10.2016 година, во Скопје се одржа Прва Меѓународна Конференција за безбедност во сообраќајот

Вози одговорно. На Конференцијата учествуваа директорката на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје, д-р спец. Татјана Баевска Вучковиќ, д-р Анита Димоска и д-р Василаки Карабашев. Директорката,  д-р спец. Татјана Баевска Вучковиќ, на Конференцијата, зборуваше за значењето на Мултисекторската соработка и ги презентираше постапките со повредено лице во сообраќајна незгода со статистички приказ на интервенции на Итната Медицинска помош.

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар