Почетна | Новости | АКТИВНОСТИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД ЗАВИСНОСТИ КАЈ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ

АКТИВНОСТИ ЗА ИНФОРМИРАЊЕ И ПРЕВЕНЦИЈА ОД ЗАВИСНОСТИ КАЈ МЛАДИТЕ ЛУЃЕ

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје, во соработка со Министерството за внатрешни работи преку СВР Скопје на 10.07.2015 година (петок) во период од 21 часот до 24 часот пред Т.Ц. Бисер, организираше промоција на активност за информирање и превенција на младата популација

 за   штетните последици од конзумирање на алкохол, дрога и цигари  и за негативното влијание  на овие консументи врз развојот на младата личност како од медицински аспект така и од аспект на ризик фактор во сообраќајот и на социјалното однесување.
 ЈЗУ Здравствен Дом Скопје  во рамките на проектната активност беше  вклучен со делење на промотивен материјал  за превенција и заштита на младите лица  за сите фактори на ризик  за кои треба да бидат посебно внимателни во секојдневниот живот од употреба на алкохол , цигари и психотропни супстанци.

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар