Почетна | Новости | Општина Кисела Вода додели Благодарница на д-р.спец.Татјана Баевска-Вучковиќ, директор на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје

Општина Кисела Вода додели Благодарница на д-р.спец.Татјана Баевска-Вучковиќ, директор на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје

Големина на фонт: Decrease font Enlarge font
image

29 јуни 2015 - Општина Кисела Вода денеска го одбележа својот 60-годишен јубилеј од постоењето.

По тој повод на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје – Скопје, на Директорот, д-р.спец. Татјана Баевска Вучковиќ, додели Благодарница за особен придонес во  континуираниот  развој на општина Кисела Вода. 

  • email Email на пријател
  • print Принт верзија
  • Plain text Само текст
Фотогалерија
image

ПЗЗ Центар

Слики од ПЗЗ Центар